Beleggen met Plus500

Social trading

Social Trading is voor u wellicht nog een onbekend woord maar voor reguliere handelaren is het inmiddels een ingeburgerd begrip. Social trading kan gezien worden als een platform waarbij u als handelaar op een eenvoudige wijze een goed overzicht kunt krijgen over de financiële markten. Ze zeggen wel eens bij meerdere dingen dat een groep mensen natuurlijk meer weet als één individu, dit geldt dus ook bij social trading. Door de kennis en meningen van verschillende handelaren bij elkaar te pakken en over te nemen, is het voor handelaren met minder marktkennis toch een stuk eenvoudiger om beslissingen te nemen.

Bezoek Markets.com!

Hoe ziet zo'n platform eruit?

Zoals veel sociale netwerken brengt het mensen samen. Zo brengt social trading handelaren en de volgers van handelaren bij elkaar. Er zijn natuurlijk meerdere platforms met deze intentie, maar die hebben de focus voornamelijk op het delen van informatie. Social trading gaat verder en door automated trading mogelijk te maken via social triggers. Social trading is in deze contexts dat u zelf nog de beslissingen maakt, terwijl bij automated trading je dingen kopieert van andere handelaren. Het platform social trading maakt het mogelijk om beoordelingen en uw mening over bepaalde zaken te delen over hoe handelaren met sommige zaken omgaan. Wanneer een handelaar lid is van dit platform geeft hij ook automatisch toestemming dat zijn strategie overgenomen mag worden.

Voordelen voor u?

Handelen is niet voor iedereen weggelegd, sommige verdienen er veel geld mee, andere verliezen er alleen maar op. Door middel van het volgen van de beste handelaren weet u ook waar u het beste in kunt investeren. En als u zelf een goede handelaar bent en aangesloten bent tot het platform van social trading zullen veel mensen uw strategie kopiëren wat er alleen maar voor zorgt dat uw inkomsten nog hoger worden. Het social trading netwerk Openbook van Etoro is op dit moment het populairste. Wilt u kennis maken met social trading? Open dan een beleggingsrekening bij Etoro en handel met virtueel geld. U kunt dan heel laagdrempelig kennis maken met alle facetten van het social traden en het handelsplatform van deze ebroker.

Zoek de beste broker voor u!Vergelijk alle brokers Naar vergelijker
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Kies voor de beste broker!
Toch kiezen voor de beste broker? Kijk dan hier >>