Beleggen met Plus500
Op dit moment raden wij deze broker niet aan. Kies een alternatief. Bekijk alternatieven

Bux X Ervaringen en Review

Onze beoordeling over Bux X: 7.63 10

Het is steeds populairder om online te beleggen. Je hebt dan ook erg veel online brokers ter beschikking. Bux is hier een goed voorbeeld van, hun bieden namelijk drie platforms aan waar Bux X één van is. Met Bux X kun je wereldwijd op beurzen handelen of beleggen doordat ze een aanbieder zijn van CFD’s. Wij leggen je hieronder even uit hoe Bux X werkt en welke mogelijkheden ze hebben. Zo weet jij vooraf waar je aan begint!

Bekijk deze broker 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn.
Bekijk deze broker 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn. Beleggen met Etoro!
Onze beoordeling over Bux X Eindoordeel: 7.63
Platform & Tools 8
Commissies en kosten 8
Beleggingsmogelijkheden 7
Klantenservice 7
Gebruiksvriendelijkheid 9
Storten & uitbetaling 8
Educatie 7
Mobiel beleggen 7
Bezoek Markets.com!

Software en handelsplatformen

Zoals reeds gezegd is Bux één van de drie platforms die Bux aanbiedt. Naast Bux X zijn er nog de varianten Bux Zero en Bux Crypto.
Bux X is de oudste variant van Bux. Hierbij kun je handelen in CFD’s, dat wil zeggen Contracts for difference. Dit zijn derivaten van aandelen of ETF’s. Wanneer jij een CFD koopt heb je geen aandeel, maar handel je in een derivaat van het aandeel. Je speculeert als het ware over de koers van een aandeel. Denk jij dus dat het aandeel omhoog gaat en dat gebeurt ook echt, dan maak je winst. Wanneer de koets daalt terwijl jij denkt dat hij stijgt, dan verlies je uiteraard.

Handelsmogelijkheden

Bux X kun je alleen gebruiken via een smartphone en niet op een laptop of computer. Je kunt eenvoudig zoeken naar producten waar je in wilt handelen dankzij de zoekbalk, de categorieën en favorieten. Zodra je het product hebt gevonden wat je zocht kun je kiezen tussen ‘koersstijging’ of ‘koersdaling’. Vervolgens hoef je alleen nog te kiezen hoeveel je wilt inleggen en welke hefboom je wilt gebruiken.

De hefboomoptie is een groot voordeel bij het handelen in CFD’s. Deze heftboom, ook wel Multiplier genoemd, is echter niet verplicht om te gebruiken. Deze optie kan eenvoudig jouw inleg verdubbelen. Dat wil zeggen hoe hoger de hefboom hoe hoger de winst, maar ook hoe hoger het risico.
Daarnaast kun je nog gebruik maken van een trade en market order. Door middel van de trade handel je direct op de koers van dat moment. Bij een market order zal de trade pas plaatsvinden zodra er een ingesteld koersdoel wordt geraakt.

Wil je meer opties, dan klik je op ‘Profile’ en dan op ‘Posities’. In dit menu vind je opties als Investering-mode, Flexibele multiplier, Alerts on price en Auto-close on price.

Dit platform biedt 257 CFD producen aan. Deze zijn vervolgens weer onderverdeeld over vijf asset klassen, namelijk: Indices, Crypto, Commodities, Futures, Currencies en Stocks. Dankzij hun ruime aanbod heb je de keuze om te speculeren op diverse populaire producten.

Vestigingsland: -
Adres: -
Telefoon: -
Bestaat sinds: -
Licentie: -
Gratis demo:

Account

Ben jij nieuw bij Bux X en maak je een account aan, dan start je met een funBux account. Dit is een virtuele valuta zodat beginners geen risico lopen op verlies. Zodra jij met je eigen geld wilt investeren, stap je over naar seriousBux. Voorafgaand krijg je een waarschuwing in beeld met hoeveel risico het met zich mee brengt. Bux wil je graag op de hoogte brengen van hoe belangrijk  het is dat je weet hoe CFD’s werken voordat je ermee begint.

Opnemen en storten van geld

Het opnemen en storten van geld is heel eenvoudig. Je gaat naar het groene scherm door op het %-teken te klikken onderaan in je scherm. Vervolgens heb je de keuze uit diverse betaalmogelijkheden zoals iDeal, Mastercard, Visa of bankoverschrijving.

Klantenservice

Op je scherm zie je een ‘Contact’ button waar je op kunt klikken. Hiermee kun je ze telefonisch bereiken via +31 (0)85 888 5505. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om ze een mail te sturen via support-x@getbux.com.

Betrouwbaarheid

Bux is erg veilig en daardoor ook betrouwbaar. Deze broker maakt gebruik van een Nederlandse licentie, namelijk AFM. Hun controleren interne en externe processen van Bux. Op deze manier worden geen regels overtreden zonder dat ze gezien worden en kan er niet opgelicht worden. Bux is erg goed beveiligd waardoor niemand van buitenaf toegang kan krijgen tot gegevens. Daarnaast vraagt Bux ook aan je om veilig te beleggen.

Conclusie

Deze broker is erg betrouwbaar en transparant. Je kun tin een korte tijd makkelijk je inleg verdubbelen dankzij de hefboomoptie. Met Bux X kun je beleggen op korte termijn, maar brengt ook net zoals andere brokers veel risico’s tot verlies met zich mee. Je kunt Bux X enkel gebruiken op een smartphone, dit kan een nadeel zijn als je dat niet fijn vindt.

Kortom, Bux X is een broker die wij zeker aanraden!

Is Bux X iets voor u?Maak nu een (demo) account aan! Naar de website van Bux X 75,9% van particuliere handelaren verliest geld bij het handelen in CFD's met deze dienstverlener. Het is belangrijk dat u de werking van CFD's goed begrijpt en dat u nagaat of het hoge risico op verlies voor u een probleem kan zijn.
Specificaties

Gebruikers over Bux X

Bux X wordt door onze gebruikers gemiddeld beoordeeld met een: 0 / 10 0 reviews

Wat vind jij van Bux X?

Welke beoordeling zou jij Bux X geven?
Disclaimer - Handelen brengt risico's met zich mee. Zet niet meer kapitaal op het spel dan u bereid bent te verliezen. In het verleden behaalde rendementen bieden geen garantie voor de toekomst. Dit is geen beleggingsadvies.
Sluiten [x]
Broker van de maand!
Toch kiezen voor onze broker van de maand? Kijk dan hier >>